Webdesign

Een website moet overzichtelijk, aansprekend en gebruiksvriendelijk zijn en goed gevonden worden op internet. Willt u ook professioneel overkomen bij uw doelgroep? Wij ontwerpen samen met u een unieke website gemaakt volgens uw specifieke wensen. Wij werken met WordPress als CMS systeem waardoor u flexibel blijft en u altijd de meest actuele en veilige omgevind hebt voor uw website.

Responsive ontwerp

Onze websites worden zo gebouwd dat het design zich aanpast op ieder apparaat, of het nu de mobiele telefoon, tablet of pc is. Het voordeel van een responsive website is dat op ieder apparaat de website herkenbaar blijft. Men hoeft als gebruiker niet van links naar rechts te scrollen om bepaalde delen van de website te zien. Alle slideshows worden aangepast op het formaat van het apparaat dat de bezoeker van uw website gebruikt.

Snel (weer) online

Onze doelstelling is om samen met u de site zo snel mogelijk op te leveren, maar nooit te gehaast. Uw site moet aan uw wensen voldoen voordat wij deze definitief opleveren. Maar gemiddeld is uw site binnen 2 weken voor iedereen te bewonderen.

Neem vandaag nog contact op!