Nieuwe huisstijl

Toe aan een nieuwe huisstijl? U onderscheiden van uw concurrenten is een belangrijke voorwaarde voor succes. Een sterke huisstijl kan u daarbij helpen. VS Solution heeft veel ervaring op dit terrein en kunnen uw partner zijn in dit proces. Wij hebben jaren ervaring met het ontwerpen van verfrissende huisstijlen voor instellingen en bedrijven. Bij het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl bespreken wij vooraf welk imago gecommuniceerd moet worden. Daarnaast kijken we naar de praktische toepasbaarheid. Want een mooi huisstijl ontwerp moet ook praktisch zijn in gebruik.

 

Nieuw logo

Logo ontwikkeling begint met het samen formuleren van uw doelstellingen. Hoe wilt u bekend staan en welk beeldmerk past daarbij? U kunt eenvoudig beginnen door een aantal logo’s te zoeken die u aanspreken. Hieruit beginnen we met het design van uw beeldmerk.

Het is belangrijk dat u zelf trots bent op het eindresultaat en dat mensen die uw logo zien er een positief gevoel bij krijgen!

Via de e-mail ontvang je een eerste ontwerp en vaak werken we meerdere varianten voor u uit. De versie die u het meeste aanspreekt werken we aan de hand van uw wensen verder uit.  Wij geven u daarbij advies en zorgen voor een alternatief daar waar nodig. Het uiteindelijke logo ontvangt u in in verschillende bestandsformaten, geschikt voor verschillende vormen druktechnieken en digitale media.

Bent u 100% trots op uw logo dan kunnen we daarna de huisstijl uitwerken indien u dat wenst. Welke zaken we precies ontwerpen is afhankelijk van de opdracht die wij hiervoor ontvangen.